Unicornbursdag hos Carina! 

Hjemme hos Carina og hennes familie i Kragerø feiret datteren Nora 3-års dag i september. Bursdagen ble feiret med Unicorn-pakken fra 123Bursdag. Se bilder fra den flotte bursdagsfeiringen her!

Det ble en super bursdagsfeiring med et glad og fornøyd bursdagsbarn. Carina synes at bursdagspakkene fra 123Bursdag var genialt! Istedenfor å måtte løpe fra butikk til butikk for å finne matchende tallerkener, kopper og pynt fikk hun alt hun trengte rett hjem i én pakke med bare ett klikk. Ved å spare tid på innkjøpet til bursdagen, kunne Carina bruke mer tid på å faktisk glede seg til selve bursdagsfeiringen. Mindre stress, og mer kos! 

 

Se så fint bursdagsbordet til tre år gamle Nora ble! Alt til borddekkingen er i samme Unicorn-stil med tallerkener, servietter, kopper, sugerør og duk. Til bordet kommer serpentiner og bordpynt i tillegg, og gir det lille ekstra.


Til resten av rommet kommer det ballonger, «Happy Birthday»-vimpel og folieballong med bursdagsbarnets alder. Og sist, men ikke minst, en Unicorn-bursdagshatt til alle gjestene.

I pakken følger det også Toro lyse muffins med osteglasur og eget Unicorn-strøssel til å pynte med. Se så fint det ble! Som bordsnacks følger det med French Fries snacks og Snackchips og tilhørende snacksskåler i samme temafarger som resten av pynten.


Ingen barnebursdag uten kake! Det følger med både Toro langpanne sjokoladekake og ferdig sjokoladeglasur med Unicorn-kakelys og segimenn til å pynte.


Et av feiringens høydepunkt var ifølge Carina den morsomme Piñataen formet som et Unicorn. Å slå ut godteriet er en aktivitet barna syntes var kjempegøy. Godteri til å fylle Piñataen med følger med i pakken. 


Vi blir så glade av å se vellykkede bursdagsfeiringer som hjemme hos Carina. At vi kan bidra til å skape mindre stress for foreldrene og mer glede for bursdagsbarnet er det som betyr mest for oss.


Vi håper feiringen hos Carina kan inspirere deg til din egen bursdagsfeiring!